Driftsäkra och energieffektiva värmesystem

Driftsäkra och energieffektiva värmesystem

Vi har ett koncept av produkter och tjänster som vi kallar för “Gröna investeringar för en hållbar framtid” som leder till att våra kunder får en säker drift av värme och varmvatten. Detta koncept innebär att vi alltid har driftsäkerhet, energieffektivitet och lång livslängd i fokus när vi hjälper våra kunder. Vi tar det i tre steg och beroende vad du har för behov i din verksamhet så väljer du själv var du vill börja.

Statuskontroll värmesystem – denna tjänst hjälper dig som är fastighetsägare att vara ett steg före. Vi kartlägger hur det ser ut i era undercentraler, fjärrvärme eller fastighetsvärmepumpar, för att se hur säkra och effektiva de är. När denna statuskontroll är gjord får du en rapport på vad som är gjort och vad som behöver åtgärdas.

Rengöring värmesystem – grunden för driftsäkra och energieffektiva värmesystem samt att man har en lång livslängd på en investering är att ett värmesystem är rent. Det innebär att ett värmesystem behöver ha en kontinuerlig rengöring och det vi erbjuder är vår miljövänliga produkt AquaHeatClean. I denna tjänst hjälper vi även till att ta fram ett effektivt magnetitfilter som samlar upp den smuts som frigörs av rengöringen.

Utbildning värmesystem – när du har fått er statuskontroll med åtgärdsförslag och installerat den kontinuerlig rengöringen behövs det ett fortsatt arbete att hålla värmesystemen driftsäkra och energieffektiva. Utbildningen är för tekniker och förvaltare då vi går igenom hur ett värmesystem ronderas och vad man bör tänka på.

Fastighetsdokument – enkla och säkra digitala driftpärmar som innebär att du har tillgång till tekniska manualer, arbets- och servicerapporter och besiktningar var du än befinner dig.

Offertförfrågan