Statuskontroll värmesystem

Utbildning värmesystem

Vill du ha säkra och effektiva värmesystem?

När du anlitar oss kan du göra det på två sätt. Antingen anlitar du oss för att gå igenom dina värmesystem och vill du så utbildar vi samtidigt dina tekniker hur de ska fortsätta arbetet. Ett förslag är att vi går igenom en undercentral på förmiddagen och en undercentral på eftermiddagen. Efter det hjälper vi dina tekniker med löpande teknisk support.

Eller så använder dina tekniker våra checklistor som vi själva använder när vi går igenom ett värmesystem med fjärrvärme eller värmepump. Checklistorna används som stöd när man går igenom ett värmesystem och behöver man hjälp kan man boka support och få hjälp med hur man ska göra kontrollerna. Man kan även få hjälp med att tolka de värden man får fram och få förslag på åtgärder.

Statuskontroll värmepump

Genom att regelbundet kontrollera bland annat tryck och temperaturer i ett vattenburet värmesystem med värmepump är man alltid ett steg före. Kontrollerna i våra checklistor handlar om att du ska ha säkra och effektiva värmesystem i din verksamhet.

Använd gärna vår checklista som stöd när du kontrollerar ett värmesystem med värmepump. När du fyller i din e-post i formuläret så skickas checklistan bara till din brevlåda och då har du ett underlag om du bokar support med oss.

Kontakta oss gärna för bokning av support!

Checklista

Statuskontroll fjärrvärme

Genom att regelbundet kontrollera bland annat tryck och temperaturer i ett vattenburet värmesystem med fjärrvärme är man alltid ett steg före. Kontrollerna i våra checklistor handlar om att du ska ha säkra och effektiva värmesystem i din verksamhet.

Använd gärna vår checklista som stöd när du kontrollerar ett värmesystem med fjärrvärme. När du fyller i din e-post i formuläret så skickas checklistan bara till din brevlåda och då har du ett underlag om du bokar support med oss.

Kontakta oss gärna för bokning av support!

Checklista

Välkommen att kontakta oss!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig eller ring oss på 0227-138 00.

Kontakta oss