Vi önskar dig en Glad Påsk

Att prioritera rätt saker i dessa ekonomiska tider ingen enkel ekvation. Därför har vi startat en ny tjänst som innebär att du som jobbar med fastigheter kan boka coachning gällande era värmesystem. Tanken med denna tjänst är att du ska få vägledning hur du får säkra och effektiva värmesystem i din verksamhet!

Frågor som du har om värmesystem kan vara allt ifrån val av teknik till ett specifikt problem som du behöver rådgivning för. Exempel på frågor är tolkning av värden i ett värmesystem, hjälp med att prioritera rätt åtgärder, höga energikostnader, höga returtemperaturer, värmepumpar som löser på högt tryck eller utbildning av personal. Listan kan göras hur lång som helst så det är du som bestämmer vad du behöver hjälp med!

Coachningen börjar alltid med ett digitalt möte, telefon eller FaceTime. Första gången du bokar coachningen är det kostnadsfritt för att du ska känna på om denna tjänst är något för dig. Vi har inga avtal utan coachningen sker på löpande räkning och du bokar en timme åt gången eller så mycket tid du behöver. Initialt behöver vi dock skriva en offert med våra företagsuppgifter och våra villkor för tjänsten!

Kontakta oss så bokar vi en tid!

Se alla inlägg

Prenumerera på vår blogg!

Här kan du läsa om hur vi löser problem i vattenburna värmesystem med värmepump eller fjärrvärme. Du får även tips på hur du ska sköta ett värmesystem så att det är säkert och effektivt.

Välkommen att kontakta oss!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig eller ring oss på 0227-138 00.

Kontakta oss