Vill du också ha ordning och reda?

Fastighetsdokument är ett dokumentsystem för digitala driftpärmar. Systemet är enkelt och det innebär att du behöver inte gå någon utbildning och du behöver ingen tjock manual. Systemet är optimerat för att du snabbt och enkelt ska kunna hitta det du söker när du behöver det.

När du bokar ett abonnemang får du ett systematiskt upplägg för alla era driftpärmar med tekniska manualer, rapporter, revisioner och besiktningar. Vill du sen ändra vårt grundupplägg hur era dokument sorteras är det lätt att döpa om mappar och flytta dokumenten.

Att ha ordning och reda på alla era tekniska manualer, rapporter, revisioner och besiktningar kommer att underlätta det dagliga arbetet i er verksamhet. Visst vore det väl skönt att slippa leta och istället ha tillgång till alla era driftpärmar när som helst på dygnet var du än befinner dig?

Här kan du läsa mer om våra digitala driftpärmar!

Se alla inlägg

Prenumerera på vår blogg!

Här kan du läsa om hur vi löser problem i vattenburna värmesystem med värmepump eller fjärrvärme. Du får även tips på hur du ska sköta ett värmesystem så att det är säkert och effektivt.

Välkommen att kontakta oss!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig eller ring oss på 0227-138 00.

Kontakta oss