Om oss

Om oss

Vi på Fastighetsklimat hjälper fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med att få driftsäkra och energieffektiva värmesystem. Genom att effektivisera ett värmesystem kan man finansiera investeringar och genom det förebyggande underhållet säkerställer man driften av värme och varmvatten.

Vår vision är att vårt arbete ska vara en del av de strategier som ska leda till att säkerställa vår framtida energiförsörjning. Genom vårt arbete vill vi visa hur man långsiktigt kan ha resurssnåla värmesystem och därmed minska vårt beroende av fossila bränslen.

Vi gillar kunder som har höga krav och vi är aldrig nöjda förrän kunden är nöjd.

Vill du också bli nöjd?


Peter Tesarz

Teknik – Peter Tesarz

Jag arbetar som teknisk specialist och är en av ägarna av Fastighetsklimat. Mitt arbetsområde är värmesystem med bland annat kylteknik och styr- och reglerteknik. Jag har även erfarenhet och kunskap om VVS och har behörighet inom el. Min erfarenhet har jag bland annat från ABB där jag arbetade med värmesystem i stora fastigheter. För mig har miljöfrågor högsta prioritet och jag ser vårt arbete med värmesystem som en viktig del i en resurseffektiv och grön ekonomi.

peter@fastighetsklimat.se

Peter Tesarz

Ekonomi – Annie Tesarz

Jag är ekonom och är en av ägarna av Fastighetsklimat. Mina arbetsuppgifter i företaget är ekonomi och marknadsföring. Jag gillar teknik och är intresserad av nya sätt att lösa våra miljö- och energifrågor. Min passion, förutom mitt arbete, är att odla mina egna grönsaker och att producera min egen el. För mig är klimatsmarta produkter viktiga och min dröm är att få köra en elbil som jag laddar med våra solceller.

annie@fastighetsklimat.se