Prenumerera på vår blogg!

Här kan du läsa om hur vi löser problem i vattenburna värmesystem med värmepump eller fjärrvärme. Du får även tips på hur du ska sköta ett värmesystem så att det är säkert och effektivt.

Om oss

Om oss

Affärsidé

Vår affärsidé är att hjälpa fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med att säkerställa driften av värme och varmvatten. Vårt koncept av produkter och tjänster innebär att vi alltid har driftsäkerhet, energieffektivitet och lång livslängd i fokus när vi hjälper våra kunder.
Affärsidé
Vision

Vision

Vår vision är att vårt arbete ska vara en del av de strategier som ska leda till att säkerställa vår framtida energiförsörjning. Genom vårt arbete vill vi visa hur man långsiktigt kan ha resurssnåla värmesystem och därmed minska vårt beroende av fossila bränslen.
Peter Tezars

Teknik - Peter Tesarz

Jag arbetar som teknisk utredare av värmesystem och är en av ägarna av Fastighetsklimat. Mitt arbetsområde är värmesystem med bland annat kylteknik och styr- och reglerteknik. Jag har även erfarenhet och kunskap om VVS och har behörighet inom el. Min erfarenhet har jag bland annat från ABB där jag arbetade med värmesystem i stora fastigheter. För mig har miljöfrågor högsta prioritet och jag ser vårt arbete med värmesystem som en viktig del i en resurseffektiv och grön ekonomi.

peter@fastighetsklimat.se

Ekonomi - Annie Tesarz

Jag är ekonom och är en av ägarna av Fastighetsklimat. Mina arbetsuppgifter i företaget är ekonomi och marknadsföring. Jag gillar teknik och är intresserad av nya sätt att lösa våra miljö- och energifrågor. Min passion, förutom mitt arbete, är att odla mina egna grönsaker och att producera min egen el. För mig är klimatsmarta produkter viktiga och min dröm är att få köra en elbil som jag laddar med våra solceller.
annie@fastighetsklimat.se

Välkommen att kontakta oss!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig eller ring oss på 0227-138 00.