Coachning värmesystem

Utbildning värmesystem

Behöver du ett bollplank?

Frågor som rör värmesystem är oftast komplexa och det kan behövas att man tänker till både en och två gånger innan man tar beslut om olika saker. Denna tjänst är därför tänkt att fungera som ett bollplank till dig som jobbar med fastigheter när du behöver olika infallsvinklar på frågor som rör värmesystem. Tanken är att du genom denna tjänst ska få vägledning hur du får säkra och effektiva värmesystem i din verksamhet!

Boka ett digitalt möte så börjar vi där!

Vad brottas du med?

Frågor som du har om värmesystem kan vara allt ifrån val av teknik till ett specifikt problem som du behöver rådgivning för. Exempel på frågor är tolkning av värden i ett värmesystem, hjälp med att prioritera rätt åtgärder, höga energikostnader, höga returtemperaturer, värmepumpar som löser på högt tryck eller utbildning av personal. Listan kan göras hur lång som helst så det är du som bestämmer vad du behöver hjälp med!

Kontakta oss så börjar vi där!

Så här fungerar coachningen

Coachningen börjar alltid med ett digitalt möte, telefon eller FaceTime. Första gången du bokar coachningen är det kostnadsfritt för att du ska känna på om denna tjänst är något för dig. Vi har inga avtal utan coachningen sker på löpande räkning och du bokar en timme åt gången eller så mycket tid du behöver. Initialt behöver vi dock skriva en offert med våra företagsuppgifter och våra villkor för tjänsten!

Testa tjänsten så börjar vi där!

Välkommen att kontakta oss!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig eller ring oss på 0227-138 00.

Kontakta oss