Fastighetsdokument

Era driftpärmar när du behöver dem

Vi hjälper dig som är fastighetsägare med enkla och säkra digitala driftpärmar. Fastighetsdokument innebär att du alltid har tillgång till tekniska manualer, arbets- och servicerapporter och besiktningar var du än befinner dig.

Fördelen att förvara era driftpärmar hos Fastighetsdokument är att all dokumentation finns på samma ställe och du har tillgång dem dygnet runt – 365 dagar om året.

Enkelt att använda

Vår filosofi är att det ska vara enkelt. Du behöver inte gå någon utbildning och du behöver ingen tjock manual.

Fastighetsdokument distraherar inte med funktioner du aldrig använder. Systemet är optimerat för att du snabbt och enkelt ska kunna hitta det du söker när du behöver det.

Som administratör kan du ladda upp, flytta runt och döpa om filer och användaren på fältet kan endast se och ladda ner dokumenten.

Säker drift och förvaring

Vi tar säkerhet på stort allvar. All trafik mellan dig och webbservern är krypterad med https:// och SSL-certifikat för högsta möjliga säkerhet. Det innebär att ingen kan avläsa filer när de skickas till och från dokumenthanteraren.

Säkerhetskopiering görs dagligen både lokalt och på server här i Sverige. Skulle ett dokument försvinna hjälper vi er att återställa det.

Fungerar på alla enheter

Fastighetsdokument fungerar lika bra på dator, läsplatta eller telefon. Det innebär att bara du har en uppkoppling kommer du åt era driftpärmar var du än befinner dig.

I ett grundpaket ingår:

  • Inloggning för administratör och användare
  • 10 GB lagringsutrymme
  • Egen domän med SSL-certifikat
  • Dagliga backuper
  • Utbildning av administratör
  • Fri telefonsupport
Fastighetsdokument

en del av Fastighetsklimat i Sverige AB