För fyra kronor om dagen…

Att investera i en fastighetsvärmepump är en bra affär. Man stoppar in en del energi och får tillbaka mellan fyra och sex delar beroende på vilken värmepump det är. Hur effektiv en värmepump är beror bland annat på vilket köldmedium den har och om den är onoff eller varvtalsstyrd.

För att en värmepump ska hålla så länge som möjligt är det viktigt att den göra sig av med värmen och då behöver den ha en ren värmeväxlare. Genom att ha en kontinuerlig rengöring så får man en ren värmeväxlare och då förlänger man livslängden på värmepumpen.

Vår tekniska lösning AquaHeatClean är en kontinuerlig rengöring av vattenburna värmesystem. Storleken (M) är för fastigheter upptill 1 000 m2 och installeras på värmesystem med fastighetsvärmepumpar. Denna storlek av produkten installeras även på mindre värmesystem med fjärrvärme för att värmesystemet ska vara säkert och effektivt.

AquaHeatClean har en livslängd på minst 15 år så för fyra kronor om dagen skyddar du era fastighetsvärmepumpar så att de håller längre!

Här kan du läsa mer om vår tekniska lösning

Kontakta oss för en digital presentation!

Se alla inlägg

Prenumerera på vår blogg!

Här kan du läsa om hur vi löser problem i vattenburna värmesystem med värmepump eller fjärrvärme. Du får även tips på hur du ska sköta ett värmesystem så att det är säkert och effektivt.

Välkommen att kontakta oss!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig eller ring oss på 0227-138 00.

Kontakta oss