Vad får dig att kliva upp varje morgon?

När vi startade vårt företag 2003 fanns inga sociala medier och det var dyra annonser som gällde. Dessa annonser innebar i princip att vi kastade pengarna i sjön och det var svårt att veta hur vi skulle nå ut.

Istället började vi samarbeta med olika företag och dessa samarbeten har sett lite olika ut genom åren. Ett samarbete när det begav sig var att vi hjälpte olika försäkringsbolag att kontrollera skador på värmepumpar.

Det gick till så att försäkringsbolagen fick in en skaderapport och oftast hade det undersökande företaget dömt ut värmepumpen. Vi åkte ut till kunden och i nio fall av tio så var det små fel som behövde åtgärdas.

Ur detta växte så småningom vårt koncept för säkra och effektiva värmesystem fram. Till en början vände vi oss till villaägare men numera är våra kunder fastighetsägare.

Vad är det då som får oss att kliva upp varje morgon efter tjugo år som företagare? Ett kortfattat svar är att vi strävar efter att vara en liten pusselbit i den gröna omställning som nu måste ske. Det är det som är vår drivkraft!

Se alla inlägg

Prenumerera på vår blogg!

Här kan du läsa om hur vi löser problem i vattenburna värmesystem med värmepump eller fjärrvärme. Du får även tips på hur du ska sköta ett värmesystem så att det är säkert och effektivt.

Välkommen att kontakta oss!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig eller ring oss på 0227-138 00.

Kontakta oss