Vad klappar ditt hjärta för?

Vi har röd tråd genom allt vi gör och det är vårt tänk om miljön. I en affärsstrategi är miljöaspekten viktig om man ska vara ett konkurrenskraftig företag. Vi har även vårt tänk som vårt livselixir. Det ger oss helt enkelt en anledning att gå upp varje morgon.

Detta tänk har vi med oss i vårt arbete när vi lämnar åtgärdsförslag som leder till att ett värmesystem blir säkert och effektivt. Genom vårt arbete vill vi visa hur man får resurssnåla värmesystem och på så vis minska vårt beroende av fossila bränslen.

Att välja ekologiskt och att gynna den den biologiska mångfalden är också något vi brinner för. Till exempel i vår privata trädgård väljer vi blommor efter vad bin och fjärilar behöver. Vi är så kallade månskensbönder och odlar våra egna grönsaker.

Sist men inte minst så klappar våra hjärtan för alternativa energikällor. Vår dröm är att producera vätgas med våra solceller och på så vis bli självförsörjande på el och bränsle till bilen. Vi är redan en bit på väg med vår dröm…

Se alla inlägg

Prenumerera på vår blogg!

Här kan du läsa om hur vi löser problem i vattenburna värmesystem med värmepump eller fjärrvärme. Du får även tips på hur du ska sköta ett värmesystem så att det är säkert och effektivt.

Välkommen att kontakta oss!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig eller ring oss på 0227-138 00.

Kontakta oss