Vem är viktigast i ditt företag?

Innan vi ändrade inriktning på vår verksamhet så sålde och installerade vi värmepumpar till villaägare. Under dessa år var den ständiga frågan om det var priset som var den avgörande faktorn om kunden valde vår offert eller inte. Det blev aldrig någon ordentlig undersökning gjord på detta men vi har funderat mycket på hur mycket priset spelar in för kunden.

Det finns en undersökning från Rockefeller Institute/Tarp Studies som säger att kunden byter leverantör av olika anledningar och den största anledningen enligt undersökningen är ett bristande intresse från leverantören.

  • Leverantören har upphört – 4 %.
  • Konkurrenternas bearbetning – 5 %.
  • Lägre pris från annan leverantör – 9 %.
  • Fick inte vad vi önskade – 14 %.
  • Bristande intresse från leverantören – 68 %.

Kort sagt så jobbar iallafall vi efter ett enkelt koncept som innebär att vi alltid tar hand om våra kunder genom att vi löser deras problem. När du vänder dig till oss så vill vi att du ska känna att du har gjort en bra affär helt enkelt!

Se alla inlägg

Prenumerera på vår blogg!

Här kan du läsa om hur vi löser problem i vattenburna värmesystem med värmepump eller fjärrvärme. Du får även tips på hur du ska sköta ett värmesystem så att det är säkert och effektivt.

Välkommen att kontakta oss!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig eller ring oss på 0227-138 00.

Kontakta oss