Nu vänder det…

Imorgon är det vintersolståndet och då går vi äntligen mot ljusare tider. Förhoppningsvis så vänder också konjunkturen nu när inflationen har gått ner. För oss så har 2023 varit ett minst sagt händelserikt år och på grund av den rådande konjunkturen har året präglats av strategiarbete. Vår viktigaste uppgift framåt är nu att hjälpa dig som jobbar med fastigheter att minska era driftkostnader.

För att kunna hjälpa fler fastighetsägare kommer vi inte längre att göra statuskontroller av värmesystem. Istället erbjuder vi utbildning för drifttekniker hur man får säkra och effektiva värmesystem. En viktig punkt i utbildningen är att kontrollera att den energi ni köper används på rätt sätt. Vi har även webbinarium och coachning om värmesystem för dig som jobbar med fastigheter.

Nu går vi iallafall på julledighet och vi ser framemot att träffa dig efter alla helger för att diskutera hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Vi önskar dig en God Jul och ett Gott Nytt År!

Se alla inlägg

Prenumerera på vår blogg!

Här kan du läsa om hur vi löser problem i vattenburna värmesystem med värmepump eller fjärrvärme. Du får även tips på hur du ska sköta ett värmesystem så att det är säkert och effektivt.

Välkommen att kontakta oss!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig eller ring oss på 0227-138 00.

Kontakta oss